Bereik je klanten met een professionele website die je zelf kan aanpassen. Wij maken websites op basis van WordPress. Met dit CMS is het mogelijk om de vormgeving en de content van je site zelf aan te passen. WordPress is goed uit te breiden met veel verschillende componenten zoals een agenda of winkel. Het is daarom een goede basis voor een groeiend bedrijf.

Van uniek ontwerp tot standaard template, voor elk budget is een oplossing.

Je budget, wensen en doelgroep vormen de basis voor je website. Wij helpen je met het maken van de juiste website keuzes voor jouw bedrijf.

Pas zelf de content van je website aan

Bij oplevering van je website krijg je een uitleg over hoe je zelf je website kan aanpassen. Tekst aanpassen en afbeeldingen invoegen, blogberichten schrijven, pagina’s aanmaken en in het menu plaatsen. Dat kan je allemaal zelf. Heb je toch nog vragen dan kan je altijd ons om hulp vragen.

Pas zelf de content van je website aan

WordPress is een goede basis voor een groeiend bedrijf. Begin met een simpele website en breidt deze later uit met bijvoorbeeld een agenda of winkel.

SEO ready

Je website wordt gekoppeld aan Google analytics en Webtools. De SEO plugin van Yoast wordt geïnstalleerd zodat je site klaar is om geoptimaliseerd te worden. Dit kunnen we gelijk oppakken of dit kan je later doen.