Website laten maken

Website geheel op maat of met behulp van WordPress en een thema.

Voor het bouwen van een website zijn verschillende mogelijkheden. Met behulp van het CMS WordPress en een thema kan je in een vrij korte tijd een website hebben. Het is ook mogelijk een website geheel custom te bouwen met een custom CMS. Dan is de website en de werking van de website geheel op jouw wensen afgesteld.

Zelf de content van je website aanpassen

De website wordt altijd met een CMS geleverd. Dit maakt het mogelijk zelf de content van je website aan te passen. Beeld toevoegen en tekst aanpassen, je kan het allemaal zelf.

Een responsive website

Websites worden tegenwoordig niet meer alleen op desktops bekeken. Mobiel gebruik van website wordt steeds meer en dus moet de website daarop ook goed weergegeven worden. Wij zorgen ervoor dat websites op alle schermen er goed uitzien.

Snelle website

Niemand houdt van wachten en een website die traag laadt is dan ook frustrerend. Wij zorgen ervoor dat je website snel laad zodat de gebruiker en Google blij is.

Website onderhoud + hosting

Wij verzorgen ook hosting. Alle websites op de server worden door ons onderhouden zodat ze altijd up-to-date zijn. Dit zorgt ervoor dat de server een veilige omgeving is voor je website. 

Een goed beveiligde website

De website wordt beveiligd opgeleverd. Door middel van een plugin die goed wordt ingesteld is je website niet zo makkelijk meer te hacken. Onmisbaar in deze tijden. 

Zoekmachineoptimalisatie

De website wordt opgeleverd met plugins die nodig zijn om de site optimaliseren. Door de website te koppelen aan Google is de eerste stap gezet om de site te optimaliseren. 

Een website, hoe werkt dat?

We gaan eerst samen zitten om te bespreken wie je bent en wat je product is. Ook wordt besproken wat je wensen zijn en of je voorbeelden hebt van websites die je mooi vind of juist heel lelijk. Op die manier kunnen wij een goed beeld vormen van jij, je product en je wensen.

Daarmee gaan we aan de slag om een ontwerp te maken voor de website. Dit ontwerp wordt besproken en daarna aangepast naar de eventuele opmerkingen.

Daarna wordt de site opgezet op een constructie omgeving die openbaar is waardoor je de voortgang in de gaten kan houden.

Tijdens de bouw is er altijd de mogelijkheid aanpassingen door te voeren. Zo kunnen we een perfect eindresultaat garanderen van je nieuwe website.

Maak een afspraak
en ontvang een websitevoorstel voor je nieuwe website

Overige diensten; hiermee kunnen we je ook van dienst zijn:

Alles waar je tegen aanloopt met je WordPress website kunnen we bij helpen. Snel en professioneel gedaan tegen een speciale prijs.

Goed onderhoud van je website vergt kennis en tijd. Wij kunnen deze zorg uit handen nemen.

Office apps, e-mail en agenda met Microsoft 365