Alles waar je tegen aanloopt met je WordPress website kunnen we bij helpen. Snel en professioneel gedaan tegen een speciale prijs.

Deze werkzaamheden doen wij tegen een gereduceerd tarief van 55 euro per uur ex btw. Wij bieden ook strippenkaarten aan. Hoe meer uren je aanschaft hoe hoger de korting is. Bij aankoop van 20 uur is de uurprijs maar € 49,50

Los support € 55,- per uur.

Focus op je eigen werk en geef het aanpassen van de content van je website uit handen. Snel en professioneel gedaan tegen een speciale support tarief.

Hoe werkt het? 

Wil je wat aanpassen op je website dan stuur je via de supportafdeling een mail met wat je wilt aanpassen. Is het meteen duidelijk dan voeren wij het werk binnen 24 uur door. Bij onduidelijkheid sturen we je een mail om de aanpassing toe te lichten.  

Bij grotere aanpassingen is het mogelijk eerst een schatting van de tijd te maken. Zo weet je waar je aan toe bent. Wanneer de werkzaamheden meer dan 10% over de geschatte tijdsplanning heen gaan, overlegt Firma Netjes over vervolgstappen. Zo voorkomen we onverwachte kosten.

Als werkzaamheden meer tijd kosten dan er strippen op de kaart staan wordt het uurtarief van 50 euro ex btw gehanteerd of je hebt de mogelijkheid om een nieuwe strippenkaart aan te schaffen.

Als de besproken werkzaamheden zijn afgerond sturen we je een uren specificatie, plus een overzicht van de resterende tijd op de strippenkaart.

Kleine lettertjes

  1. De werkzaamheden worden via de supportafdeling doorgegeven
  2. Binnen 24 uur wordt er gereageerd door Firma Netjes 
  3. Mailen, telefonisch advies of technische uitleg wordt van de strippenkaart afgeschreven.
  4. De strippenkaart heeft een geldigheid van 1 jaar.
  5. Deze prijs geldt alleen voor content-werkzaamheden en niet voor ontwerp- of codeerwerk en technische optimalisatie. 
  6. Voor urgente werkzaamheden buiten kantooruren (ma-vr van 9.00 tot 18.00) wordt de geboekte tijd verhoogt met 50%.
  7. Je kan op elk moment besluiten de strippenkaart te annuleren. 75% van het openstaande bedrag wordt dan gecrediteerd.